Komemoracije povodom Krkobabićeve smrti

Izvor: RTS, 24.Apr.2014, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komemoracije povodom Krkobabićeve smrti

Vlada Srbije i Partija ujedinjenih penzionera Srbije organizuju odvojene komemorativne skupove povodom smrti potpredsednika vlade, ministra i predsednika PUPS-a Jovana Krkobabića.

Komemoracija u organizaciji Vlade Srbije počela je u Domu Narodne skupštine u 11 časova, dok je komorativni skup PUPS zakazan u Sava centru, u 13 sati, prenosi Tanjug.

U holu Doma Narodne skupštine od 10 sati otvorena je knjiga žalosti.

Krkobabić je preminuo prekjuče >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Beogradu u 84. godini, a PUPS u saopštenju ističe da će nastaviti snažno i dosledno da deluje putem kojim ga je vodio predsednik.

"Pod njegovim mudrim, odgovornim i principijelnim rukovođenjem PUPS je postao snažni državotvorni i parlamentarni činilac, prepoznatljivi i dosledni borac za socijalnu pravdu i sigurnost", navodi se u saopštenju.

Vlada Srbije juče je održala komemorativnu sednicu i formirala Organizacioni odbor za sahranu posmrtnih ostataka potpredsednika Krkobabića, na čelu sa predsednikom vlade Ivicom Dačićem.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.