Kombijem pregazio ženu u Vladimircima i pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2020, 17:29

Kombijem pregazio ženu u Vladimircima i pobegao

D. D. (58) iz okoline Vladimiraca uhapšen je zbog sumnje da je sinoć, vozeći kombi, naleteo na 59-godišnju sugrađanku, koja je od zadobijenih povreda preminula.

Potom je nastavio da vozi, a policija ga je danas pronašla i uhapsila, saopštila je Policijska uprava u Šapcu.

On se tereti za krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kombijem pregazio ženu u Vladimircima i pobegao

Izvor: 011vodič.com, 11.Dec.2020, 15:13

D. D. (58) iz okoline Vladimiraca uhapšen je zbog sumnje da je sinoć, vozeći kombi, naleteo na 59-godišnju sugrađanku, koja je od zadobijenih povreda preminula.. The post Kombijem pregazio ženu u Vladimircima i pobegao appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.