Komandant Kfora: Brinu me izjave sa obe strane

Izvor: Danas, 23.Feb.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komandant Kfora: Brinu me izjave sa obe strane

Komandat Kfora general major Lorenco D'Adario je izjavio da ništa ne ukazuje da bi moglo da dodje do bilo kakve incidentne situacije na kosovu ali da ga "ipak brinu izjave koje dolaze sa obe strane". Članak Komandant Kfora: Brinu me izjave sa obe strane se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

KOMANDANT KFOR-a POSLAO PORUKU SRBIMA NA KiM: Nemate razloga za strah da će se ponoviti mart 2004. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019

Komandat Kfora general major Lorenco D'Adario izjavio je da ništa ne ukazuje da bi moglo da dođe do bilo kakve incidentne situacije na Kosovu i Metohiji ali da ga "ipak brinu izjave koje dolaze sa obe strane"..- Retorika može da stvori zaoštrenu atmosferu gde najmanji incident može da se pretvori...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.