Kolumbijski političar traži zabranu Šakire

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolumbijski političar traži zabranu Šakire

Kolumbijski političar Marko Fidel Ramizer pokrenuo je peticiju kojom traži zabranu emitovanja Šakirinog i Rijaninog spota za pesmu "Can't Remember To Forget You" jer je "vulgaran i nemoralan".

Šakira loša za decu? Muška dece se ne slažu!  

Marko je izjavio i da Šakira promoviše lezbijske odnose, a da "diranje u krevetu šteti moralnom integritetu dece".

"Njih dve bi trebalo da se stide zbog teme o kojoj pevaju. Smatram da video sadrži prizore >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji, po mom mišljenju, nisu korisni za emocionalni rast i razvoj mladih. Naša Šakira je ovim erotskim videom postala loš primer za naše mlade", rekao je kolumbijski političar.

Ali, čini se da Šakiru ovakve izjave ne pogađaju previše pa je izjavila "kako ona zna da bude itekako seksi, ali Rijana je seksi svake sekunde svog života."

 

Singl urađen sa Rijanom, najavio je Šakirin osmi album po redu, koji će svetlost dana ugledati 25. marta.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kolumbijski političar traži zabranu Šakire

Izvor: Dzungla.org, 08.Feb.2014

Kolumbijski političar Marko Fidel Ramizer pokrenuo je peticiju kojom traži zabranu emitovanja Šakirinog i Rijaninog spota za pesmu „Can’t Remember To Forget You“ jer je „vulgaran i nemoralan“.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.