Kolone na granicama, čeka se i po dva sata

Izvor: B92, 19.Avg.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolone na granicama, čeka se i po dva sata

Beograd -- Saobraćaj na putevima Srbije je pojačan, na pojedinim graničnim prelazima moguća su zadržavanja i do dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na nekim naplatnim stanicama vozila se zadržavaju duže od sat vremena, dodaje se u saopštenju.

Po podacima Uprave granične Policije, na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom na izlazu iz zemlje vozila čekaju oko dva sata, dok na graničnom prelazu Šid čekaju oko sat vremena.

Na graničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prelazu Jabuka s Crnom Gorom vozila čekaju oko 40 minuta, dok na prelazu Preševo s Makedonijom na ulaz u Srbiju čekaju oko 45 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Na naplatnoj rampi Bubanj Potok vozila čekaju oko 80 minuta, dok se na ostalim naplatnim rampama - Stara Pazova, Sirig, Nas i Doljevac, zadržavaju oko 15 minuta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GUŽVE NA GRANICAMA Zadržžavanja na prelazima ka Hrvatskoj i Mađarskoj i do dva sata

Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 08:37

Prema podacima Uprave granične policije, na prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje zadržavanja su oko 120 minuta, zbog čega se vozačima savetuje da koriste alternativne prelaze sa Mađarskom, Bački Breg i Kelebiju...Samo za putnička vozila od 7 do19 sati otvoreni su prelazi Horgoš II, Bajmok, Bački...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.