Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 07:49

KOLONA OD RANOG JUTRA Kamioni na Batrovcima čekaju 10, na Bogojevu devet sati

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju 10, a na Bogojevu devet, a na Šidu šest sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamioni na Batrovcima čekaju 10, na Bogojevu devet sati

Izvor: B92, 21.Feb.2024

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju 10, a na Bogojevu devet, a na Šidu šest sati...To je saopštio jutros Auto-moto savez Srbije...Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:15, na prelazu Bezdan, takođe na izlazu, kamioni čekaju tri...

Nastavak na B92...

KOD ŠIDA OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ ZA KAMIONE Kolona teretnjaka formirana u smeru ka Batrovcima

Izvor: Blic, 21.Feb.2024

Na auto-putu E-70, zbog zadržavanja vozila na graničnom prelazu Batrovci, formirana je kolona teretnih motornih vozila u smeru ka Batrovcima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.