Kolektivni sunet o trošku budžeta

Izvor: B92, 29.Avg.2014, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolektivni sunet o trošku budžeta

Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović zatražio od Opštinskog veća da se iz budžeta finansira deo troškova za kolektivni sunet (obrezivanje) 60 dečaka.

Mujović je zatražio novac za "prevoz poklona" dečacima od carine u Novom Pazaru do Sjenice, kao i eventualni smeštaj i ishranu gostiju iz Turske.

On u zahtevu nije precizirao iznos potreban za manifestaciju kolektivnog suneta u Sjenici.

"Muslimanski obred kolektivnog suneta oragnizovaće se četvrti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << put u opštini Sjenica, a po sporazumu predstavnika Istanbulske opštine Bajram-paša i Grupe prijatelja Sandžaka", navodi se u dopisu predsednika optine.

Grad Novi Pazar je prošle godine, posle reakcije medija, poništio javnu nabavku za te svrhe, a ove godine za tu manifestacije nije ni oglašavao prikupljanje ponuda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

I Sjenica iz budžeta finansira sunet

Izvor: Studio B, 29.Avg.2014

Predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović zatražio je od Opštinskog veća da se iz budžeta finansira deo troškova za manifestaciju kolektivnog suneta (obrezivanje) 60 dečaka...Mujović je zatražio novac za "prevoz poklona" dečacima od carine u Novom Pazaru do Sjenice, kao i eventualni smeštaj...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.