Kolekcija od 10.000 limenki koka kole!

Izvor: Kurir, 31.Jul.2013, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolekcija od 10.000 limenki koka kole!

David Adreani strastveni je sakupljač koka kola limenki svih vrsta, a ima i jedan arhivski primerak iz bivše Jugoslavije

SAD - David Adreani strastveni je sakupljač koka kola limenki svih vrsta, a ima i jedan arhivski primerak iz bivše Jugoslavije.

Tokom 24 godine ovaj je Ialijan skupio je preko 10.000 limenki koka kole iz svih krajeva sveta, različite starosti. Ovaj hobi je započeo u detinjstvu. Njegov bi mu otac, kada bi se vraćao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa poslovnih putovanja, doneo razne limenke od 150 mililitara, koje su bile posebno dizajnirane.

Kada su ga upitali da li u svojoj kolekciji ima neke posebno vredne limenke, David je spomenuo "zlatne limenke" koje su se delile prilikom proslave otvorenja novih poslovnica.

Jedna od njih posebno je zanimljiva jer datira iz 1984. godine, a na njoj je grb Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu. Ona je, kaže, proizvedena u Austriji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolekcija od 10.000 limenki koka kole!

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2013

David Adreani strastveni je sakupljač koka kola limenki svih vrsta, a ima i jedan arhivski primerak iz bivše Jugoslavije OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Spektakularna kolekcija – preko 10.000 limenki koka kole!

Izvor: Svet, 01.Avg.2013, 14:01

David Adreani iz SAD-a, strastveni je sakupljač koka kola limenki svih vrsta, a u njegovoj kolekciji nalazi se čak i jedan arhivski primerak iz bivše Jugoslavije. Tokom 24 godine on je skupio preko 10.000 limenki koka kole iz svih krajeva sveta, različite starosti. Ovaj hobi je započeo u detinjstvu....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.