Kolarov sklanjao albanske zastave

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov sklanjao albanske zastave

Britanska policija pokrenula je istragu zbog navodnog vređanja na rasnoj osnovi tokom rasprave između srpskog fudbalera Aleksandra Kolarova i jednog navijača u Njukaslu, preneli su lokalni mediji.

Provokacije u Njukaslu: Aleksandar Kolarov

 

Kolarov je, kako se navodi, ušao u prepirku sa jednim navijačem koji je nosio albansku zastavu, dok se srpski reprezentativac zagrevevao za ulazak u igru pored aut linije.

 

Mediji pišu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je bilo i vređanja na rasnoj osnovi.

 

Nakon što je navijač odbio da skloni zastavu, usledio je verbalni okršaj, ali je sve završeno bez većih incidenata.

 

Policija je potvrdila da je primila žalbu zbog ovog događaja.

"Policija je navode shvatila veoma ozbiljno i istraga je u toku", rekao je portparol lokalne policije.

 

Za sada nijedan od klubova nije komentarisao ovaj slučaj, a Kolarov će dati izjavu policiji sledeće nedelje.

 

Iz izveštaja nije jasno ko je podneo žalbu i da li se ona odnosi na reči koje je izgovorio Kolarov ili navijač, ili obojica.

 

Kolarov je u pobedi svog tima u Njukaslu rezultatom 1:3, ušao u igru u 39. minutu, ali je teren napustio već u 72, kada je u igru ušao Edin Džeko. Nije poznato zbog čeka se Roberto Manćini odlučio da izvede rezervistu, ali je moguće da je srpski reprezentativac bio žrtva taktičke izmene.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kolarova provocirali albanskom zastavom

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Dec.2012

Aleksandar Kolarov se tokom zagrevanja u meču protiv Njukasla verbalno sukobio sa dvojicom navijača, jer su na tribinu izneli albansku zastavu. Iznervirani srpski reprezntativac je razmenio uvrede sa gledaocima na Sent Džejms Parku, koji su ga kasnije prijavili za rasizam.. . Policija je najavila...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.