Kolaps na graničnim prelazima, vozila mile

Izvor: B92, 26.Avg.2023, 13:51

Kolaps na graničnim prelazima, vozila mile

Na graničnim prelazima Republike Srbije došlo je do zadržavanja pri dolasku na graničnu kontrolu kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

"Na Graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, dok je 45 minuta na Graničnom prelazu Horgoš 2, a na Graničnom prelazu Batrovci 120 minuta. Takođe, na prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje je 240 minuta za teretna motorna vozila, dok za ova vozila na prelazu Horgoš nema zadržavanja", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potvrdili su za RINU u MUP-u.

Trenutno, na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Napominjemo da zadržavanje nije prouzrokovano postupanjem graničnih organa Republike Srbije, već je posledica postupanja susednih graničnih organa.

Uprava granične policije održava službene kontakte sa susednim graničnim organima i razmenjuje informacije o stanju teretnog saobraćaja na državnoj granici u cilju smanjenja čekanja i zadržavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.