Izvor: Mondo, 01.Okt.2014, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps na Pančevcu: Kolona sedam kilometara!

Saobraćaj na Zrenjaninskom putu gotovo paralisan zbog sudara kamiona Gradske čistoće i automobila. Velika gužva u Ulici 29. novembar.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

U sudaru kamiona Gradske čistoće i automobila kod Pančevca dve osobe su povređene, a ta nesreća prouzrokovala je zastoj u saobraćaju, pa se formirala kolona vozila duga sedam kilometara.

Kako su rekli za MONDO  u "Žutom taksiju" haos je nastao jer od jutros nema saobraćajnih policajaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na problematičnim raskrsnicama. Pretpostavlja se da je razlog tome štrajk pripadnika MUP-a.

Dežurni dispečer Žutog taksija kaže da je  "usko grlo" u Ulici 29, neovembar i kod uključenja na Pančevački most.

"Kolona je do Sebeša. Za dvadeset minuta pomakla sam se tek kilometar. Od Borče do Pančevačkog mosta treba sigurno sat vremena vožnje", javlja reporter "24 Sata".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.