Kokeza: Nisam mogao da udahnem vazduh, hvala lekarima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2020, 14:03

Kokeza: Nisam mogao da udahnem vazduh, hvala lekarima

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza izjavio je večeras da se, nakon što je pobedio korona virus, oseća bolje nego ranije i istakao da ne postoje reči kojima bi mogao da se zahvali lekarima na Infektivnoj klinici i bolnici "Dragiša Mišović" za sve što su učinili.

"Sad sam odlično, posle tog perioda koji sam proveo u bolnici i sada 16 dana kod kuće, osećam se jako dobro, bez tegoba, još bolje nego pre. Mislim da sam se zarazio između 18. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i 20. februara u Milanu kada sam išao da gledam utakmicu Atalanta - Valensija. Nisam osećao simptome do 3. ili 4. marta, dakle 12. ili 13. dana posle. I onda sam osetio glavobolju, imao temperatura 37,1-37,2. U prvom momentu nisam razmišljao o koroni, ali kako je temperatura trajala pet, šest, sedam dana, otišao sam da se testiram i javili su mi da sam pozitivan", rekao je Kokeza gostujući na TV Pink.

On je potom primljen na Infektivnu kliniku, gde je proveo sedam dana, a posle još sedam u bolnici "Dragiša Mišović".

"U prvom momentu nisam osećao strah, ništo posebno. Kad sam došao u bolnicu radili su mi rendgen pluća, lekari su utvrdili da imam zapaljenje pluća, ali nisam osećao tegobe. Posle dva dana su tegobe krenule, nisam mogao da udahnem vazduh, pokušavate da ga udahnete, ali ga nema. Osetio sam i strah i paniku, tad sam koristio kiseonik", ispričao je Kokeza.

"Zahvaljujući pre svega doktorima i sestrama koji rade u Infektivnoj, toj količini ljubaznosti i brige o pacijentima koja ne može da se opiše rečima, a posebno doktorki Aleksandri Spurnić, uspeo sam da prevaziđem strah i da se na kraju izlečim i pobedim", istakao je Kokeza.

Kokeza se vraća sutra na posao, potvrđeno je Tanjugu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik FSS Slaviša Kokeza od ponedeljka ponovo na poslu

Izvor: Večernje novosti, 12.Apr.2020

Prvi čovek srpskog fudbala će prethodno o tome kako je pobedio Covid-19 govoriti u nedelju od 21 sat na televiziji Pink Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza vraća se u ponedeljak na posao, pošto se oporavio od virusa korona, potvrđeno je Tanjugu.Kokeza...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.