Izvor: 24sata, 04.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koka-kola i FON potpisali Memorandum o saradnji

Potpisivanju Memoranduma, koji omogućava studentima FON-a da obavljaju strucnu praksu u toj kompaniji, prisustvovali su i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađen Dinkić, ministarka sporta i omladine Snežana Samardžić - Marković i rektor Beogradskog univerziteta Branko Kovačević.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Studenti FON-a na praksi u Coca-Coli (VIDEO)

Izvor: EMportal, 04.Jun.2009

Predstavnici Fakulteta organizacionih nauka (FON) i kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija potpisali su danas Memorandum o strateškom partnerstvu koji će studentima ovog fakulteta omogućiti da stiču stručnu praksu u multinacionalnoj kompaniji.

Nastavak na EMportal...

"Koka kola" otvara vrata studentima

Izvor: RTS, 05.Jun.2009, 10:37

Fakultet organizacionih nauka i Kompanija "Koka kola Helenik Srbija" iz Beograda potpisali su ugovor o strateškom partnerstvu. Ugovor omogućava da u toj kompaniji studenti idu na praksu i obuku. ..Na osnovu sporazuma, koji su potpisali studenti Fakulteta organizacionih nauka sa Kompanijpm "Koka kola...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.