Koje godine su najbolje za udaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje godine su najbolje za udaju

Sa svakom godinom posle 25. potencijal za razvod smanjuje se za dodatnih 11 odsto. Ukoliko se udaju posle 32, šanse za razvod počinju da rastu, pišu Večernje novosti.

Ako se udate pre nego što napunite 20 godina, šanse da se razvedete su vam 50 posto veće nego ako ste u brak stupili posle 25.

Do ovog zaključka je došao tim sociologa sa Univerziteta u Juti, u nameri da otkrije koje je najbolje doba za venčanje.

Njihovo istraživanje je još pokazalo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da se sa svakom godinom posle 25. potencijal za rastavu smanjuje za dodatnih 11 odsto.

Ali istraživači su upozorili devojke da se ne opuštaju previše, jer ukoliko se udaju posle 32, šanse za razvod počinju da rastu. I to svake godine za pet odsto.

Njihova računica je, dakle, pokazala da su kasne dvadesete najidealnije za uplovljavanje u bračnu luku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.