Koha: Protiv Zeka, uzdržani Pajaziti I Musliju iz DPK

Izvor: B92, 22.Avg.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koha: Protiv Zeka, uzdržani Pajaziti I Musliju iz DPK

Priština -- Kosovski parlament je na zvaničnoj internet stranici saopštio da je za raspuštanje parlamenta glasalo 89 poslanika, jedan je bio protiv i dva uzdržana.

Kako se navodi, protiv je raspuštanje je glasao opozicioni poslanik Milajim Zeka, a uzdržani su bili poslanici DPK, Kadrija Veseljija - Zenun Pajaziti i Ganimtete Musliju, prenela je prištinska Koha.

Veseljijeva DPK je okosnica odlazeće aktuelne PAN koalicije.

Veselji je lidersku poziciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u DPK nasledio od Hašima Tačija, nakon što je on izabran za predsednika privremenih prištinskih institucija

Raspuštanje parlamenta otvorilo je put vanrednim parlamentarnim izborima za koje se očekuje da će biti održani 6. oktobra.

Očekuje se i da će Tači izbore raspisati sutra ili najkasnije u ponedeljak.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.