Kod beogradske policije ne prolazi trava

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2012, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod beogradske policije ne prolazi "trava"

Beogradska policija saopštila je danas vest o hapšenju dvojice dilera marihuane kod kojih je, u odvojenim akcijama, pronađeno 175 kilograma droge.

Beogradska policija saopštila je danas da je uhapsila D.N. iz Beograda zbog postojanja sumnje da je proizvodio i prodavao drogu, a u kući u kojoj je zatečen zaplenjeno je 172 kilograma kanabisa u stabljikama.

Prilikom pretresa kuće u kojoj je osumnjičeni (1982) zatečen 28. oktobra 2012. godine, pronađena je kompletna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << laboratorija za uzgajanje marihuane, 491 stabljika biljke kanabis ukupne neto mase 172 kilograma, više vagica za precizno merenje i automatska puška sa municijom.

Zbog uzgajanja i prodaje "trave" u odvojenoj akciji uhapšen je i Beograđanin Marko Š. (26).

"Policija je 5. oktobra 2012. organizovala zasedu u Vidskoj ulici u Beogradu jer je imala saznanja da će se tu obaviti preprodaja veće količine marihuane. Tokom hapšenja osumnjičeni je uspeo da pobegne sa lica mesta", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je u vozilu koje je osumnjičeni ostavio pronađeno ukupno tri kilograma marihuane, koja je bila upakovana i spremljena za dalju preprodaju.

Osumnjičeni je 29. oktobra uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti predat istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Policijska "berba marihuane"

Izvor: Press, 31.Okt.2012, 13:31

Srpska policija, koja je u prvih osam meseci ove godine zaplenila više od 1,5 tona raznih vrsta droge, među kojima najviše marihuane, nastavila je i u septembru i oktobru sa uspešnim akcijama oduzimanja narkotika..Među većim akcija izdvaja se hapšenje Dejana N. (30) iz Beograda koji se sumnjici...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.