Kobre sprečile Vuka Jeremića

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 15:44

"Kobre sprečile Vuka Jeremića"

Ministar Aleksandar Vulin ocenio je da je dolazak predstavnika Narodne stranke u Predsedništvo Srbije pokušaj da se isprovocira predsednik Aleksandar Vučića.

Vulin je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima čestitao pripadnicama Kobri što su sprečili da rukovodstvo Narodne stranke predvodjeno Vukom Jeremićem "dobije od predsednika Vučića ono što su zaslužili".

"Čestitam pripadnicima Kobri što su uspeli da Jeremića i još trojicu spreče da od predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vučića dobiju ono po šta su došli i ono što su zaslužili", izjavio je Vulin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NEMOJ IZIGRAVATI MANGUPA, KADA TO NISI" Gojković poslao poruku Jeremiću povodom upada u predsedništvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021

Danas su četvorica predstavnika Narodne stranke pokušale da isprovociraju predsednika Srbije Aleksandar Vučića..Tim povodom oglasio se i Žika Gojković ispred POKS-a i poručio sledeće:..- Daću @jeremic_vuk besplatan savet za bolji rezultat na izborima. Budi ono što jesi. Ljudi će ti više...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.