Koalicija SDP-SDA započela nefer kampanju

Izvor: SandzakPress.net, 17.Okt.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija SDP-SDA započela nefer kampanju

Nakon što su umjetnici svojom rukom naslikali na zidu mural “Za pravdu, pomirenje i bošnjačko jedinstvo”, plaćeni huligani gradske vlasti u Novom Pazaru (SDP-SDA) su sprejom preškrabali mural i napisali “SDP SDA” na zidu.  Podsjećamo da je Muftijna opcija u posljednja tri izborna ciklusa pozivala na fer kampanju u procesu lijepljenja plakata, kačenja transparenata i iscrtavanja grafita.  Aktivisti Matice bošnjačke nisu do ovog trenutka učestvovali u cijepanju plakata i >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << transparenata opcija SDP-SDA koalicije.  Iz Matice bošnjačke za naš portal apeluju da ova lista ne želi sukobe i obračune, kakve je Sandžak vidio u sukobu između pristalica SDP i SDA stranaka u prošlosti, ali da neće dozvoliti sitnim kriminalcima da šire nered i nemir na ulicama Novog Pazara u noćnim satima i da će se tim povodom preduzeti ozbiljne mjere.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Đerlek vlastima – Odlučite se jesu li na skupštini prisustvovali “militanti ili medresanti”

Izvor: SandzakPress.net, 17.Okt.2018

Nakon što su umjetnici naslikali mural “Za pravdu, pomirenje i bošnjačko jedinstvo”, nepoznati počinioci su sprejom preškrabali mural i napisali “SDP-SDA”. Iz Stranke pravde i pomirenja kažu nisu iznenađeni ali jesu zgroženi uklanjanjem murala, Matice bošnjačke. Svoje pristalice pozivaju...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.