Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2021, 19:30

Ko su kandidati za treću dozu vakcine?

Kompanije koje proizvode vakcine protiv kovida već rade istraživanja koja se odnose na treću dozu vakcine, ali i prilagođavaju vakcine novim sojevima virusa. U INEP-u (Institutu za primenu nuklearne energije) za N1 objašnjavaju da su kandidati za treću dozu vakcine oni kod kojih se nisu razvila antitela posle druge doze bilo koje vakcine.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ko su kandidati za treću dozu vakcine protiv kovida?

Izvor: Radio 021, 27.Apr.2021

Kompanije koje proizvode vakcine protiv kovida već rade istraživanja koja se odnose na treću dozu vakcine, ali i prilagođavaju vakcine novim sojevima virusa...U INEP-u (Institutu za primenu nuklearne energije) za N1 objašnjavaju da su kandidati za treću dozu vakcine oni kod kojih se nisu razvila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.