Ko će igrati glavnu žensku ulogu u novom “Betmenu”?

Izvor: Blic, 13.Nov.2010, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će igrati glavnu žensku ulogu u novom “Betmenu”?

Naredne godine počinje snimanje novog filma o Betmenu - ostvarenja “The Dark Knight Rises”, a režiser Kristofer Nolan ubrzano traži glumice, a u najužem izboru se nalaze Rejčel Vajs, Naomi Vots, Blejk Lavli, Natali Portman, En Hatavej i Kira Najtli.

Mesta u filmu ima samo za dve dame, a jedna će igrati devojku u koju se zaljubljuje Brus Vejn dok će druga, po tradiciji, igrati zloću.

Što se muškog dela ekipe tiče, tu su stvari mnogo jasnije, a u filmu "The >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dark Knight Rises”, nastavku fantastičnog ostvarenja "The Dark Knight” iz 2008, Betmena će ponovo igrati Kristijan Bejl, a svoje role će ponoviti i Majkl Kejn, Morgan Frimen i Geri Oldman.

Premijera sedmog filma iz serijala o Betmenu se očekuje u julu 2012.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.