Neophodna joj je pomoć: Evo ko će brinuti o Britni Spirs nakon razvoda

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 21:51

Neophodna joj je pomoć: Evo ko će brinuti o Britni Spirs nakon razvoda

Ne stišava se medijska pažnja oko razvoda Britni Spirs i Sema Asgarija, pa strani mediji sada prenose vest kako će o njoj odsad brinuti njen menadžer i advokat.

Prema pisanju TMZ-a, Britnin advokat Metju Rozengart i njen menadžer Kejd Hadson jedni su od retkih čiju ima podršku i pomažu joj da bude obezbeđena oko hrane, vode je na sastanke i pomažu joj da upravlja poslovima.

Rozengart navodno ne misli da je njeno trenutno mentalno stanje veliki razlog za uzbunu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nema planova za pojačanu brigu oko njenog medicinskog staranja ili uvođenja bilo kakve terapije. Navodno pokušava da joj pomogne i njen stariji brat Brajan, ali zasad s velikim oprezom.

Sem Asgari, za kog se pretpostavlja da je potpisao predbračni ugovor pre venčanja s Britni, podneo je zahtev za razvod navodeći kao glavni razlog nepomirljive razlike. Traži da pevačica plaća njegovo izdržavanje i pokrije njegove pravne i sudske troškove, te traži podelu imovine i raznih stvari, a Britni strahuje da bi to moglo da uključuje ​​dva udomljena psa.

Paparaci su nedavno snimili pevačicu kako u ponoć izlazi iz restorana s brzom hranom, otužnog i neraspoloženog izraza lica. Na sebi je imala crni šorts i džemper ispod kog nije nosila brushalter, što je bilo i više nego očito i čini se da ne mari kakvu će je ljudi videti. Uz nju je bio i tim obezbeđenja, čiji članovi brinu za njenu sigurnost, a njen izlazak je zabeležen samo nekoliko sati nakon što je priznala da je pomalo šokirana razvodom.

Britni, čije se bogatstvo procenjuje na 60 miliona dolara, u međuvremenu je šokirala fanove novom objavom na Instagramu. Nakon vesti da se ona i njen suprug Sem Asgari rastaju, Britni je uživala u društvu nepoznatih muškaraca koji su joj prijatelji, a ono što je jedan radio njene pratioce je ostavilo bez teksta.

Naime, Britni je objavila snimak na kom je drže četvorica muškaraca dok ona pozira za kameru, a onda u videu odjednom kreće da pleše pred kamerom, što je već standardna scena. Nakon toga, jedan prijatelj kleknuo je na pod i krenuo da joj liže nogu od čizme nagore, a ovaj prizor sve je ostavio bez teksta.

"Kad ideš da se nađeš s takozvanim 'prijateljem' i voziš se sat vremena zbog piletine. Onda moraš da čekaš u autu, pa moraš u WC... Znala sam da je paparacima dojavljeno gde sam jer auto u kom sam bila nikad pre nije korišćen... pa mi nije jasno kako sam praćena? Malibu Canyon Road je najužasniji put kojim sam ikada mogla da se vozim", započela je priču o svojoj večeri.

"Šta onda radim? Oblačim svoju zelenu haljinu i pojavljujem se kod svojih prijatelja. Pozvala sam svoje omiljene momke i zabavljali smo se celu noć", napisala je u opisu videa.

Mnogi se pitaju zašto pevačica još uvek nije potražila lekarsku pomoć koja joj je, sudeći po objavama, i te kako potrebna. Pre toga valjala se gola u krevetu i rukama i čaršavom skrivala svoje grudi.

Sem Asgari podneo je zahtev za razvod od Britni prošle nedelje, nekoliko sati nakon što su se pojavile prve glasine o kraju braka. Razlog je navodno Britnino neverstvo, nakon kog je usledila i žestoka svađa para. Ona je snimljena kako se vozi blizu njihove kuće u Los Anđelesu bez venčanog prstena, a Semove fotografije na njegovom profilu na Instagramu pokazuju da je i on odbacio svoj.

Strani mediji počeli su da kopaju po njihovom privatnom životu, a TMZ piše da je pevačica Sema čak i fizički zlostavljala.

Kako otkrivaju izvori bliski paru za TMZ, Sem im se navodno često žalio da ga je Britni fizički povređivala tokom njihovih 7 zajedničkih godina i često je tu bilo i tučnja, zbog kojih je moralo da interveniše obezbeđenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.