Ko će biti 007? Odluka o novom Bondu na proleće

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će biti 007? Odluka o novom Bondu na proleće

Producentkinja Barbara Brokoli izjavila je da će snimanje novog filma iz čuvenog serijala o najpoznatijem agentu Džejmsu Bondu biti razmotreno narednog proleća, nekoliko nedelja posle premijere poslednjeg ostvarenja "Spektar" s Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi, preneli su danas francuski mediji.

- Prvo ćemo napraviti pauzu, jer smo na poslednjem filmu radili tri godine. Ponovo počinjemo da razmišljamo o novom Bondu na proleće - rekla je Barbara Brokoli u izjavi za francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << list "20 Minuta".

Producentkinja je izrazila nadu da će Krejg igrati i u novom filmu i dodala da "ne brine" o scenariju za novo ostvaranje pošto kraj "Spektra" otvara nove mogućnosti i ideje.

Prema njenim procenama, novi film bi mogao da izađe krajem 2017. ili početkom 2018. godine.

Sniman u Engleskoj, Italiji, Austriji, Meksiku i Maroku "Spektra" ima sve tradicionalne sastojke filmova o Bondu, scene jurnjave kolima, zlog megalomana koga igra austrijski glumac dupli Oskarovac, Kristof Valc, senzualne Bond devojke, iznenađujuće sprave i duhovite dijaloge.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.