Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko bi rek'o? Pa to je Skarlet Johanson!

Glumica Skarlet Johanson povukla se iz javnosti pošto je u septembru na svet donela ćerku Rouz. Lepa glumica ne posećuje holivudske proslave, ali druženja sa bliskim prijateljima ne propušta. Međutim, zahvaljujući novom izgledu malo ko ju je prepoznao. Da li biste vi?

Skarlet je na večeri nosila crnu haljinu i krupne naočari, a uz kratku kosu izgleda potpuno drugačije od kada je poslednji put uslikana u javnosti.

Glumica je pre nekoliko meseci izjavila da će, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pošto što se porodi, zanemariti karijeru i u potpunosti se posvetiti porodici.

"Želela bih da imam sopstvenu porodicu. Kažu da nikada nije pravo vreme i sigurna sam da je to istina, ali verujem da sve morate da isplanirate", rekla je svojevremeno Skarlet.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Potpuna transformacija holivudske lepotice!

Izvor: Prva.rs, 10.Dec.2014

Glumica Skarlet Johanson odlučila se na potpunu transformaciju!. Lepotica poznata po dugačkoj plavoj kosi sada izgleda malo je reći drugačije.. Od kose po kojoj je poznajemo ostala je samo njena boja! Skarlet se ošišala na veoma veoma kratku frizuru!. Sa strane obrijano, a gore duža i zalizana...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.