Izvor: Objava, 25.Jan.2020, 20:20

Knjige – savršen detalj za svaku sobu

Knjige – savršen detalj za svaku sobu

Neki od vas nimalo ne vole dok drugi u potpunosti uživaju u stalnim sitnim promenama unutar stana ili kuće. Lično dizajniranje enterijera i organizovanje stvari oko sebe unutar doma za neke predstavlja pravo uživanje.

Upravo ti ljudi će vam sa sigurnošću i uzbuđenjem reći da čak i kroz najmanje sitnice koje bukvalno možete naći i za stotinak dinara u nekoj od prodavnica specijalizovanih za proizvode unutar i oko kuće odnosno stana, mogu dati novi izgled i novi život enterijeru.

Te čak i najmanje sitnice mogu udahnuti novu dušu i energiju vašem domu, a da pritom koštaju stvarno zanemarljivo malo.

I upravo knjige mogu biti taj savršeni detalj koji vam nedostaje. Bilo da su u pitanju velike grupe knjiga koje čine biblioteke ili pojedinačna izdanja, sa njima gotovo nikada ne možete pogrešiti.

Knjige za novu dušu vašeg doma

Kao što smo već pomenuli, kada su knjige u pitanju, generalno možete razmišljati u dva pravca. Gledati kako i gde uklopiti pojedinačne rukopise, ili odrediti određeni prostor ili kutak za malu odnosno veću biblioteku.

Što se prvog slučaja tiče, gotovo svaki dom bi trebalo da ima makar jednu policu sa između pet i deset knjiga. Pogotovo ako se te knjige upare sa još nekom sitnicom kao što su na prmer zanimljivi držači, mala biljka ili neka slična sitnica.

Takav izgled je uvek prijatan za oko. To je klasika koja je neprevaziđena. Sa druge strane možete i razmišljati u pravcu da odvojite određeni prostor u sobi koji bi mogao da bude posvećen ličnoj biblioteci koja može sadržati i do nekoliko stotina knjiga, sve u zavisnosti koliki fond rukopisa posedujete, odnosno koliki prostor želite i možite da odvojite u tu svrhu.

Rasprodaja knjiga na korak od vas

E sada sigurno pomišljate da to i nije toliko jeftino, jer i knjige znaju da budu prilično skupe. I tu se upravo varate. Jer uz online knjižare kao što su Knjige na dlanu, rasprodaja knjiga je bukvalno na dohvat ruke.

Naime, na pomenutoj platformi koja nije fokusirana samo na prodaju knjiga već generalno na ceo čitalački svet, možete pronaći izuzetno zanimljiva dela i svetske klasike po neverovatnim cenama od 99 i 149 dinara!

Naime, za cenu kafe u nekom od poznatijih kafića u centru grada ili šoping centru možete kupiti dve, pa čak i tri knjige i time obogatiti ne samo svoju kolekciju već i sebe kao osobu.

Upravo to je još jedan od razloga zašto je sjajna ideja da unapredite i promenite svoj trenutni enterijer sa određenim prostorom rezervisanim za knjige.

Naravno, pored vas će i vaši gosti sigurno ceniti vašu mini biblioteku.

Zamislite i vas same šta biste pomislili o domaćinu kojem ste prvi put u kući ili stanu, i kada biste videli policu sa knjgiama ili čak ceo deo na zidu rezervisan za ličnu biblioteku. Sigurni smo da nećete ništa loše pomisliti, već samo sve najbolje.

Time se vidi da ta osoba pored toga što voli da čita i što konstantno radi na ličnom napretku i stalnom unapređenu ličnosti.

A sve to možete postići i vi, veoma lako, jednostavno i jeftino uz neku od rasprodaja knjiga koje se više puta godišnje dešavaju na online knjižari Knjige na dlanu.