Klopka za razbojnika

Izvor: RTS, 15.Jan.2011, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klopka za razbojnika

Policija uhapsila Dejana V. prilikom pokušaja pljačke pošte u Ulici Trajka Grkovića. Dejana V. osumnjičen za još sedam pljački pošta u Beogradu iz kojih je odneo oko dva miliona dinara.

Policija je uhapsila Dejana V. (38) osumnjičenog za sedam pljački u beogradskim poštama, u kojima je ukrao oko dva miliona dinara, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Osumnjičeni je uhapšen pri pokušaju da opljačka poštu u Ulici Trajka Grkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Beogradu, navodi se u policijskom saopštenju.

Dejan V. je, u periodu od 11. do 14. januara ove godine, samostalno organizovao sedam pljački beogradskih pošta, a jednom je bio sprečen.

Pljačke su počele od pošte u Ulici Luke Vojvodića, kada je uz pretnju plastičnim pištoljem od službenika oduzeo oko 800.000 dinara.

Dan kasnije, 12. januara, u Ulici Milorada Draškovića, takođe preteći plastičnim pištoljem, osumnjičeni je od radnika oduzeo 300.000 dinara. Istog dana Dejan V. pokušao je da opljačka i poštu u Zemunu, u naselju Altina, ali su ga radnici sprečili.

Takođe 12. januara, Dejan V. je iz pošte u Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića, uz pretnju plastičnim pištoljem od radnika oduzeo oko 275.000 dinara.

Pljačkanje beogradskih pošta nastavio je dan kasnije u naselju Dobanovci, gde je takođe uz pretnju plastičnim pištoljem ukrao 230.000 dinara.

Prema navodima policije, istog dana Dejan V. opljačako je još dve pošte. Iz pošte u Ulici Slavka Miljkovića oteo je 180.000 dinara, a iz poštanske filijale u Ulici Koste Glavinića 200.000 dinara.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden dežurnom istražnom sudiji Osnovnog suda u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.