Klop: Poješću dršku od metle ako Humels pređe u Junajted!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2014, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Poješću dršku od metle ako Humels pređe u Junajted!

Harizmatični šef struke Dortmunda na sebi svojstven način demantovao priče da će odlični defanzivac napustiti klub

Jirgen Klop

 

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop demantovao je da će jedan od najboljih igrača Milionera Mats Humels napustiti ovog leta Vestfalen i preseliti se u Mančester junajted.

 

I nemački i engleski mediji proteklih dana pisali su o pregovorima Dortmunda i Mančestera, u jednom trenutku je čak izgledalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao da je posao završen (pogotovo nakon što je Borusija potpisala Matijasa Gintera) i da će član Pancer divizije sigurno na Old Traford, ali Klop tvrdi da od toga neće biti ništa. Kao običaju, harizmatični stručnjak je na svoj način opovrgao sva ta pisanja...

"Ako se ispostavi da ta priča nije obično s..nje poješću dršku od metle", izjavio je strateg Milionera i još jednom pobrao simpatije navijača svog kluba.

 

Pored Junajteda, govorkalo se da je za Matsa Humelsa zainteresovana i Barselona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.