Klinton poslao dva imejla tokom oba mandata

Izvor: Blic, 18.Feb.2011, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinton poslao dva imejla tokom oba mandata

NJUJORK - Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Bil Klinton priznao je da je poslao samo dve imejl poruke tokom svoja dva mandata koja je proveo na mestu predsednika SAD, od 1992. do 2000. godine, dok je njegovo osoblje poslalo 40 miliona, preneo je Dejli mejl.

Klinton je to priznao na jednoj konferenciji za novinare u Njujorku.

"Poslao sam ukupno dve imejl poruke u tom periodu. Jedan, našim vojnicima na Jadranu, a jedan Džonu Glenu, koji je u 77. godini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << postao najstariji čovek u svemiru", rekao je Klinton.

Kada je Klinton stupio na dužnost on je zbijao šale na račun tehnologije i 50 internet stranica koje su tada postojale. Govorio je da su mobilni telefoni tako teški da su najbolji za nabijanje bicepsa.

Ali, Klinton je do danas promenio stavove. To govori i njegovo pojavljivanje na konferenciji u Njujorku čiji je cilj promocija i isticanje važnosti informatičkih tehnologija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Klinton poslao dva mejla tokom mandata

Izvor: Radio 021, 19.Feb.2011, 11:49

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Bil Klinton priznao je da je poslao samo dve imejl poruke tokom svoja dva mandata na mestu predsednika SAD, od 1992. do 2000. godine, dok je njegovo osoblje poslalo 40 miliona.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.