Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kitarović se ne odriče glasova desnice

ZAGREB - Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ugostila je minule sedmice proustašku inicijativu "Hrvatski obredni zdrug Jazovka" i pojedince koji su godinama u Hrvatskoj predstavljali Hrvatski oslobodilački pokret (HOP), organizaciju koju je osnovao Ante Pavelić, piše hrvatski nedjeljnik Novosti, uz konstataciju da to ukazuje da se aktuelna predsjednica ne odriče glasova desnice.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

PORTAL NOVOSTI: Kitarović se ne odriče glasova ekstremne desnice

Izvor: Večernje novosti, 21.Jun.2019

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović ugostila je minule sedmice proustašku inicijativu Hrvatski obredni zdrug Jazovka i pojedince koji su godinama u Hrvatskoj predstavljali Hrvatski oslobodilački pokret Predsednica Kolinda Grabar Kitarović ugostila je minule sedmice proustašku...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.