Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi srušili 36 solitera za 20 sekundi

Kinezi su snimili trenutak rušenja 36 solitera u gradu Žengžou u provinciji Henan, koji su dignuti u vazduh uz pomoć više od dvije i po tone dinamita.

Nekada najveće "urbano selo" u tom gradu, nestalo je u oblaku prašine za samo 20 sekundi.

Video je na mreži You Tube objavila "New China".

Demoliranje cijele jedne gradske opštine je najveći projekat te vrste u Kini, a nadaju se da će zahvaljujući tome udahnuti novi život u taj deo Žengžoua.

(Daily Mail/B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Prvi put ikada: Sve nestalo za 20 sekundi VIDEO

Izvor: B92, 08.Avg.2017

Peking -- Kinezi su snimili trenutak rušenja 36 solitera u gradu DŽengdžou u provinciji Henan...Kako prenosi Dejli mejl, Kinezi su sa 2,5 tona dinamita srušili solitere za samo 20 sekundi...Nekada najveće "urbano selo" u tom gradu je za tren nestalo u oblaku prašine...Demoliranje čitave jedne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.