Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi pripremili 110 miliona evra za Interova pojačanja

Čelnici Intera navodno su obezbijedili novom treneru 110 miliona evra za dovođenje pojačanja predstojećeg ljeta.

Očekuje se da narednih dana Lučano Spaleti i zvanično bude imenovan za trenera "nerazura", koji sljedeće sezone neće igrati u Evropi. Već se nedjeljama spekuliše o potencijalnim pojačanjima, a spominju se Hames Rodriges, Stiven Nzonzi, Kortentin Toliso, Rađa Naingolan, Kevin Strotman, Dalbert, Antonio Rudiger, Patrik Šik.

U međuvremenu, Inter >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prvo mora da proda igrača u vrijednosti od najmanje 30 miliona evra do 30. juna kako bi ispunio zahtjeve UEFA finansijskog fer-pleja. To bi mogao da obezbijedi transfer Ivana Perišića, za koga su navodno zainteresovani Mančester junajted i Pari Sen Žermen, ali bi Spaleti volio da ga zadrži. Prvo će pokušati da proda Andreu Ranokiju, Stevana Jovetića, Džejsona Murilja i Marcela Brozovića.

(Sport Klub)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.