Kina: Nožem na decu, jedno ubijeno

Izvor: B92, 21.Jul.2014, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina: Nožem na decu, jedno ubijeno

Peking -- Na jugu Kine muškarac kuhinjskim nožem napao grupu dece, pri čemu je ubio jednog dečaka starog godinu dana i povredio još dvoje dece, objavila agencija Sinhua.

Mediji navode da je 23-godišnji radnik-migrant napao decu u jednoj iznajmljenoj sobi u gradu Džongšan u provinciji Guangdung, prenela je agencija AP.

Povredjena deca su 10-godišnja devojčica i dečak star šest godina. Zasad nije poznato više detalja o ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << incidentu.

U Kini se poslednje vreme dogodilo više napada nožem na decu, uglavnom u školama.

U poslednjem takvom slučaju u maju je jedan čovek nožem ranio osam učenika prvog i drugog razreda u jednoj školi u centralnoj Kini, podseća američka agencija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kina: Kuhinjskim nožem napao grupu dece, jedno ubijeno

Izvor: Blic, 21.Jul.2014

Na jugu Kine danas je jedan muškarac kuhinjskim nožem napao grupu dece, pri čemu je ubio jednog dečaka starog godinu dana i povredio još dvoje dece, objavila je kineska državna agencija Sinhua...Mediji navode da je 23-godišnji radnik-migrant napao decu u jednoj iznajmljenoj sobi u gradu DŽongšan...

Nastavak na Blic...

Kina: Nožem napao decu

Izvor: Radio 021, 21.Jul.2014

Na jugu Kine muškarac je kuhinjskim nožem napao grupu dece, pri čemu je ubio jednog dečaka starog godinu dana i povredio još dvoje dece, objavila je agencija Sinhua.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.