Kim Kardšijan debituje na filmu

Izvor: Blic, 22.Dec.2012, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardšijan debituje na filmu

Kim Kardašijan dobila je ulogu u filmu "Confessions of Marriage Counselor" Tajlera Perija, prenosi "Holivud riporter". Trejler za ovo ostvarenje pojavio se na internetu, a film u biskope stiže 29. marta 2013. godine.

Iako Džarni Smolet Bet ima glavnu ulogu u ovom filmu, velika pažnja je posvećena Kim Kardašijan.

"Confessions of Marriage Counselor" govori o bračnoj savetnici Džudit kojoj veza sa jednim klijentom zakomplikuje život.

Tridesetdvogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kim Kardašijan u filmu igra Avu, radnicu ove bračne savetnice.

Kada je održan kasting za uloge i kada se Kim navodila kao jedna od mogućih glumica, mnogi su krtikovali njeno učešće. Tajler Peri branio je starletu, ističući da će zbog njeog uticaja na mlade biti lako preneti publici poruku filma.

VIDEO > Trejler za filmski debi Kim Kardašijan:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kim Kardašijan debituje na "pravom" filmu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2012, 13:32

Jedna od najpoznatijih starleta i zvezda rijalitija Kim Kardašijan dobila je ulogu u filmu "Confessions of Marriage Counselor" Tajlera Perija, prenosi "Holivud riporter". ..Posle pornića, sada glumi i u holivudskom filmu.. ..Trejler za ovo ostvarenje pojavio se na internetu, a film u biskope stiže...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.