Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2018, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kikindske novine počinju bitku za opstanak

Nakon dve decenije rada i hiljadu brojeva, lokalni nedeljnik Kikindske, koji se nertko navodi i kao svojevrsni rekorder u plaćanju kazni zbog objavljenih tekstova, objavljivanjem 1001. broja počinje bitku za opstanak kroz crownfunding kampanju “Branim Kikindske – za narednih 1.000 brojeva Kikindskih”, uz pomoć Grupe za slobodu medija.

"Nismo mi u nekoj posebnoj situaciji u odnosu na neke druge lokalne medije. Ova kampanje je na neki način premijera nečega što će e dešavati >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u budućnosti. Prve su na redu, sticajem okolnosti, Kikindske, a verujem da ćemo u narednom periodu uspeti da druge lokalne medije u Srbiji podignemo, naročito štampane", izjavio je za N1 urednik Kikindskih novina Željko Bodrožić.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.