KiM: 24 nova slučaja, jedna osoba preminula

Izvor: B92, 12.Maj.2020, 22:01

KiM: 24 nova slučaja, jedna osoba preminula

Na teritoriji KiM registrovana su još 24 slučaja kovid 19, dok je još jedna osoba preminula od posledica virusa, javlja institut za javno zdravlje u Prištini.

Na Klinici za infektivne bolesti danas je registrovan jedan slučaj smrti pacijanta iz Orahovca.

Pacijent je 3. maja hospitalizovan na Klinici za infektivne bolesti u pogoršanom stanju "sa plućnom infiltracijom i pratećim bolestima", prenelo je Kosovo onlajn.

Od početka pandemije na KiM je registrovano 919 obolelih od korona virusa, 29 ljudi je preminulo od posledica COVID-19, dok se od bolesti oporavila 671 osoba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na KiM 24 nova slučaja zaraze, jedna osoba PREMINULA

Izvor: Blic, 12.Maj.2020

Na teritoriji KiM registrovana su još 24 slučaja korona virusa, dok je još jedna osoba preminula od posledica Kovid-19, saopštio je večeras institut za javno zdravlje u Prištini.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.