Kemalu Montenu operisali srce, sledi transplantacija bubrega

Izvor: Blic, 15.Jan.2012, 03:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kemalu Montenu operisali srce, sledi transplantacija bubrega

Kemal Monteno se dobro oseća nakon operacije srca, a juče su ga na intenzivnoj nezi posetili supruga Branka i sin Đani. Nakon oporavka slavnom kantautoru predstoji još jedna operacija: transplantacija bubrega jer su mu oba otkazala i trenutno je na dijalizi.

Kemal Monteno je 31. decembra imao težak infarkt, a u petak mu je u bolnici u Zagrebu ugrađen trostruki bajpas. Lekari kažu da mu je stanje stabilno i da će za nekoliko dana izaći sa intenzivne nege i preći u bolničku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sobu.

- Dobro je Kemal. Iz ove bitke izlazi kao pobednik, a kad ojača predstoji mu još jedna: presađivanje bubrega. Čim se oporavi, Arsen Dedić i ja idemo da ga posetimo. Ali tek kad mu rana dobro, dobro zaraste, jer ćemo se toliko zafrkavati i zasmejavati ga, pa ne bi valjalo da mu konci od smeha popucaju - priča Gane Pecikoza, menadžer.

On se takođe i priseća se da se njemu to upravo desilo kada mu je sedmi dan nakon operacije srca došao u posetu Nikola Pejaković, glumac i scenarista, i doneo da presluša nove duhovite pesme.

Povezane vesti: Novo srce jedini spas za Marijanu Da srce više ne lupa

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.