Kemal Mehmedović (Trgo Kemo) napao direktora Sandžak TV

Izvor: SandzakPress.net, 12.Avg.2020, 14:44

Kemal Mehmedović (Trgo Kemo) napao direktora Sandžak TV

Danas oko 11:30 časova, u Novom Pazaru, vlasnik firme Trgo Kemo Kemal Mehmedović fizički je napao direktora i glavnog i odgovornog urednika Sandžak Televizije Salahudina Fetića. Napad se dogodio u restoranu Edos Calcone u Novom Pazaru. Slučaj je prijavljen Policiji i novinarskim udruženjima. Očekuje se hitra reakcija tužilaštva. Ovo nije prvi napad, podsjećamo da je Fetić i ranije bio meta napada lokalnih tajkuna i kriminalaca, ali da do sada još ni jedan slučaj nije dobio sudski epilog. (SANA) The post Kemal Mehmedović (Trgo Kemo) napao direktora Sandžak TV appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Policija privela Mehmedovića zbog nasilničkog ponašanja

Izvor: SandzakPress.net, 12.Avg.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru priveli su Kemala Mehmedovića iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje. On se sumnjiči da je danas u jednom ugostiteljskom objektu u Novom Pazaru fizički napao direktora i urednika...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.