Keli Ozborn: Ponižavajuće je kada te dečko vara sa transseksualcem

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keli Ozborn: Ponižavajuće je kada te dečko vara sa transseksualcem

Keli Ozborn, ćerka slavnog rokera Ozija Ozborna još jednom se prisetila bivšeg verenika Luka Vorala koji ju je varao tokom brojnih avantura te joj slomio srce.

Rialiti zvezda kaže da je njen bivši, sa kojim je raskinula prošle godine, spavao i sa transseksualcem, što joj je posebno teško palo.

- To mi je bilo posebno ponižavajuće. Svi su mi govorili da me vara, ali ja nisam verovala. Teško je kad to shvatiš, a posebno kad saznaš da te dečko vara sa devojkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja ima penis, rekla je Keli i dodala:

- Do tada sam mislila da bi bilo najgore da me dečko prevari sa nekom ružnom devojkom. Kada varaju sa lepoticama, to barem ima nekog smisla, ali muškarcima je svejedno, jer mogu da vode ljubav bez emocija, objasnila je Keli Ozborn.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.