Kekin čovek ubijen u sačekuši

Izvor: Press, 24.Dec.2012, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kekin čovek ubijen u sačekuši

Kako Pressonline nezvanično saznaje, ubijen je Miloš Ljubenović (31), član grupe Dejana Stojanovića Keke.
Ubistvo se desilo između pretposlednje i poslednje stanice autobuske linije 95, prekoputa zgrade u kojoj je živeo. Kako nezvanično saznajemo, Miloš Ljubenović je izašao iz zgrade i seo u svoj auto koji je bio parkiran.
Nekoliko minuta zatim je prišao nepoznati muškarac i ispalio više metaka. Od zadobijenih povreda, Miloš je preminuo na licu mesta. Napadač je odmah pobegao u nepoznatom pravcu i za njim traga policija.
Dejan Stojanović Keka je pobegao iz Srbije 2006. godine, posle ubistva vođe "bežanijskog klana" Gorana Mijatovića Mite. Kekina grupa je postala poznata javnosti posle istraživanja takozvane fudbalske mafije, gde se on pominje u transferima fudbalera. Kako navodi policija, njegova grupa je organizovala incidente u Đenovi, tokom utakmice Srbija - Italija 2010. godine.

Kekin klan je poznat i po trgovini drogom. Dejan Stojanović je osumnjičen i da je sa svojom ekipom pripremao atentat na tadašnjeg direktora policije Milorada Veljovića, ministra policije Dragana Jocića i Mlađana Dinkića.
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.