Kejtlin batali žene: Da li je Švarceneger sledeći?

Izvor: B92, 19.Apr.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejtlin batali žene: Da li je Švarceneger sledeći?

Kejtlin Džener neće više imati seks sa ženama, a muškarci nisu isključeni. Kome ovo zvuči (ne)verovatno, ne treba da isključi pretpostavku da će još raznih detalja iz života transrodne amerikanke isplivati, jer je u toku jedna od najjačih kampanja u izdavaštvu. Njena autobiografija uskoro će ugledati svetlost dana.

"Više neću spavati sa ženama, ali muškarci nisu isključeni. Vidim li se sa partnerkom? To ne zvuči neverovatno. Ipak, potpuno sam isključila seks >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa ženama", otkrila je Džener u svojim memoarima pod nazivom "The Secrets of My Life".

Kejtlin Džener je nedavno promenila pol, a sada je objavila da više ne planira seks sa ženama. Kaže da je sada spremna da ima polne odnose sa muškarcima.

Dodala je kako joj nije strana ideja o tome da spava s muškarcima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.