Kejti nagovorila Rasela da podnese zahtev za razvod

Izvor: Blic, 01.Jan.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejti nagovorila Rasela da podnese zahtev za razvod

Posle brojnih spekulacija, konačno je potvrđeno da se Rasel Brend i Kejti Peri razvode. Razlog za razvod nije nerazumevanje niti prevara, već to što Kejti još uvek ne želi decu, već želi da se posveti svojoj karijeri.

- Nažalost naša veza je gotova, ali to ne znači da sam ja prestao da je volim - rekao je Brend koji je sa pevačicom u braku bio 14 meseci pre nego što su odlučili da se rastanu.

Kejti još uvek nije bila spremna da se odrekne karijere zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << porodice.

Kejti je čak uspela da nagovori Rasela da on podnese papire za razvod braka jer ona nije htela da povredi svoje religiozne roditelje, kako je izjavio izvor blizak paru. Kejti je odgojena tako da misli da je razvod nešto pogrešno pa zato nikako nije mogla da dozvoli da ona prva podnese zahtev.

Povezane vesti: Prvi razvod poznatih u 2012: Keti Peri i Rasel Brend Rasel Brend skinuo verenički prsten posle svađe sa Keti Peri Kejti Peri i Rasel Brend pred razvodom? Rasel Brend: U braku mnogo ređe upražnjavam seks

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.