Kejt Vinslet: Holivud me je šokirao

Izvor: Blic, 04.Apr.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Vinslet: Holivud me je šokirao

Britanska glumica i Oskarovka Kejt Vinslet priznala je da joj je slava teško pala i da je u Holivudu doživljavala "šok za šokom". Kejt Vinslet

U intervjuu koji je dala BBC-ju povodom svog novog filma, distopijske naučnofantastične drame "Divergent", u kojoj glumi negativca, 38-godišnja glumica kazala da "nije lako biti toliko eksponiran i to tako brzo".

Vinslet je debitovala na filmu sa 17 godina ulogom u "Nebeskim stvorenjima" (1994). Pažnju filmskih kritičara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << privukla je zahvaljujući romantičnoj drami "Razum i osećajnost", a svetsku slavu stekla je ulogom Rouz u kultnom istorijskom spektaklu "Titanik" (1997).

Ona je navela da ne bi bila tako "prestravljena" da je tada znala ono što sada zna o filmskoj industriji.

- Bilo bi dobro da sam imala više podrške u tim prvim danima karijere. Zaista je bilo teško - rekla je Vinslet.

- Živela sam u svom lepom, malom dvosobnom stanu na severu Londona, a iznenada više nisam mogla da se prošetam ulicom ni da kupim mleko u prodavnici - objasnila je ona.

Poznata glumica je istakla da su se stvari promenile preko noći.

- Volela bih da sam tada poznavala ljude koji bi mi rekli "ovo će da se dogodi". dodala je Vinslet

- To je kao da doživite šok za šokom, kao da na brzinu rađate 55 beba jedu za drugom - zaključila je Vinslet koji je Oskara za najbolju glumicu osvojila 2008. ulogom u filmu "Čitač".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kejt Vinslet: Progranja me moj goli portret iz Titanika

Izvor: Story, 05.Apr.2014, 15:04

Iako je prošlo 17 godina otkako je film Titanik osvojio svet, glumica Kejt Vinslet priznala je da je njen goli portret iz filma i dalje Na premijeri njenog poslednjeg filma Diferent slavna Kejt odbila je obožavaoca koji je zamolio da potpiše crtež obnažene Rouz, čiji lik je tumačila u Titaniku....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.