Keba dobio batine od Stojinog bivšeg?

Izvor: Blic, 16.Dec.2013, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keba dobio batine od Stojinog bivšeg?

Pevač Dragan Kojić Keba navodno je dobio batine od bivšeg dečka pevačice Stoje tokom turneje u Australiji.

Naime, Keba je nedavno otišao na turneju po Australiji, za koju je novac uzeo unapred. Reč je, kako navode domaći mediji, o sumi od oko 75.000 australijskih dolara. Međutim, organizator nezadovoljan posetom na turneji, tražio je od Kebe da vrati novac, na šta pevač nije pristao.

Raspravljajući se sa menadžerom, došlo je do svađe, koja je prerasla u tuču, pa je Keba navodno dobio batina od Darka, nekadašnjeg dečka i menadžera pevačice Stoje, koji je bio i organizator njegove turneje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dragan Kojić Keba: Laž je da sam dobio batine!

Izvor: Svet plus, 17.Dec.2013, 10:54

Posle navoda da je Dragan Kojić Keba dobio batine jer nije hteo da vrati 75.000 dolara koliko je dobio za turneju po Australiji, a koja je navodno doživela debakl, oglasio se i sam pevač, te takve napise nazvao izmišljotinom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.