Kažnjivo, bahato a i kvari imidž kompanije (VIDEO)

Izvor: Mondo, 10.Avg.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kažnjivo, bahato a i kvari imidž kompanije (VIDEO)

Nemojte biti nepristojni u vožnji, jer vas to može koštati i posla.

Foto: YouTube/screenshot/Saif Khan

Da li vam se desilo da vas neki automobil poprska prolaskom kroz baru dok vi idete trotoarom? Nekada se to desi nepažnjom, a nekada bahatom vožnjom, koja je kažnjiva jer potpada pod vožnju bez obraćanja pažnje na druge učesnike.

Vozači službenih automobila su posebno na "tapetu" jer se za njih misli da kako automobil nije njihov, tako i oni manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vode računa o njemu.

Da ova tvrdnja nije netačna, "govore" i nalepnice za prijavljivanje vožnje koje poslodavci lepe na zadnji kraj svojih vozila.

A kako poslodavac treba da reaguje u slučaju da njegov zaposleni vozi bahato, najbolje pokazuje slučaj iz Kanade.



Izvor: YouTube/Saif Khan

Na snimku se vidi kako vozač službenog kombija namerno prolazi kroz bare "kupajući" pešake. Nakon što je snimak objavljen, vozač je dobio otkaz!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.