Karte za koncert Tereze Kesovije 2.300 dinara

Izvor: Blic, 24.Dec.2010, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za koncert Tereze Kesovije 2.300 dinara

U prodaji su ulaznice za koncert Tereze Kesovije koji je 23. januara 2011. godine u “Sava centru”, koštaju od 2.300, 2.600 i 2.900 dinara, a mogu se kupiti na blagajni “Sava centra”, Bilet centru i prodavnici “Jugoton”.

Kraljica mediteranske šansone Tereza Kesovija održaće koncert "Još se srce umorilo nije” u pratnji orkestra "Camerata Serbica” pod dirigentskom palicom Đele Jusića, koji je i autor većine njenih pesama.

"Doživećete ljubav. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Moramo vjerovati u ljubav jer život bez nje ne vredi. Najbolji dojam o meni biće u "Sava centru”. Garantiram. Publika će dati ocjenu o ovim rečima. Ne znam lagati kroz pesme. Zato dođite", poručila je Tereza koja ove godine slavi pedeset godina karijere.

Njeni nezaboravni hitovi poput ”Prijatelji stari gdje ste”,”Nono, Nono...”,”Sunčane fontane”, "Sviraj mi sviraj” su samo neke koje će publika moći da čuje na nastupu u Beogradu. Kesovoja je osim na festivalima na eks-Yu prostorima, velike uspehe postigla i u Meksiku, Bratislavi, Rio de Žaneiru, a u Francuskoj stekla i zavidnu karijeru.

Jedna od retkih muzičara sa ovih prostora koja je uspela četiri puta da napuni parisku "Olimpiju”. Snimila je više od trideset LP ploča i preko 70 signlica, kao i desetak CD.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ulaznice za Terezu Kesoviju

Izvor: SEEcult.org, 24.Dec.2010

Ulaznice za koncert proslavljene hrvatske pevačice Tereze Kesovije 23. januara u Sava centru, kojim se vraća u Beograd prvi put posle više od 20 godina, u prodaji su po ceni od 2.300, 2.600 i 2.900 dinara. Tereza Kesovija obeležava ove godine pola veka karijere, a koncert “Još se srce umorilo...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.