Karta od Beograda  do Bara jeftinija 20 odsto

Izvor: Blic, 10.Apr.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karta od Beograda do Bara jeftinija 20 odsto

Građani koji su planirali da u narednom periodu posete Crnu Goru od 1. aprila imaju mogućnost da otputuju vozom po cenama nižim za 20 odsto. U pitanju je promotivna ponuda, a broj karata je ograničen.

„Železnice Srbije" su u vozovima koji putuju iz Beograda uvele promo ponude: kušet promo i wl promo, koje objedinjuju kartu i rezervaciju sedišta , odnosno ležaj u kušet ili spavaćim kolima koje omogućavaju jeftinije putovanje do Bara i to za 20 odsto.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Promotivna ponuda uvedena je sa ciljem unapređenja komercijalne ponude i povećanja konkurentnosti železničkog saobraćaja između Beograda i Bara, a broj ovakvih karata je ograničen - kažu u „Železnicama Srbije".

U promo ponudi karta sa rezervacijom sedišta od Beograda do Bara košta 18 evra, dok je redovna vozna cena sa rezervacijom 24 evra. Putnicima je na raspolaganju po 60 karata u dva dnevna voza koji iz Beograda za Bar polaze u 10.10 i u 13.10 sati. Kušet promo ponuda obuhvata kartu i ležaj u kušet kolima, a za putovanje do Bara treba izdvojiti 20 evra. Putnicima su na raspolaganju 54 mesta, a voz iz Beograda kreće u 22.10 časova. Cena putovanja od Subotice do Bara je 25 evra, voz kreće u 18.36 sati, a u ponudi su 54 mesta.

Karta sa ležajem u spavaćim kolima po ponudi wl promo iz Beograda u turist kabini košta 25, a u dabl kabini 35 evra. Voz polazi u 22.10 sati, a u ponudi je 60 mesta. Voz koji u 21.08 sati saobraća na liniji Novi Sad - Bar po wl promo ponudi ima 30 mesta, a karta u turist kabini košta 30, dok za putovanje u dubl kabini treba izdvojiti 40 evra.

Navedene cene putovanja važe za jedan pravac, dok se za povratne karte cena udvostručuje.

- Do početka letnje sezone karte po promo ponudi prodavaće se u pretprodaji, odnosno dva meseca pre putovanja i na sam dan putovanja. Tokom sezone vozne karte po ovoj ponudi moći će da se kupe samo u pretprodaji - kažu u „Železnicama".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.