Karli Klos u kontroverznom seksi videu

Izvor: Blic, 23.Mar.2012, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karli Klos u kontroverznom seksi videu

Manekenka Karli Klos (19) izazvala je kontroverze nakon što se pojavila na naslovnoj strani decembarskog izdanja magazina "Vog" vrlo mršave figure, a sada je sa privlačenjem pažnje otišla još dalje: videom "Fu*k me" koji je deo kampanje "Fashion Fetish".

U žižu javnosti Karli Klos je upala kada se pojavila naslovna strana modnog mazagina, a većina čitalaca konstatovala da čikaška manenka izgleda ili kao da boluje od anoreksije, ili kao je žrtva nespretno urađenog fotošopa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Tabloidi su još 2008. godine spekulisali o njenom zdravstvenom stanju, a prema nekim glasinama još tada se lečila od anoreksije.

Karli je sada snimila video čija je tema seks, koji je producirao "Show" studio, koji će svake nedelje izbacivati po jedan. Prvi video je "Fu*k me" u kom glumi mlada manekenka.

Pogledajte video.

Anketa

Da li je ova uloga previše za devetnaestogodišnjakinju?

Da, modni svet zaista koristi decu na najgori mogući način.

Ne, video je modni, a ona je punoletna.

snimam...

radim...

Glasaj

Glasaj Rezultat

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kontroverzna reklama: Da li je ovo previše seksi?! (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Mar.2012

Manekenka Karli Klos izazvala je kontroverze nakon što se pojavila na naslovnoj strani decembarskog izdanja magazina "Vog" vrlo mršave figure, a sada je sa privlačenjem pažnje otišla još dalje: videom "Fu*k me" koji je deo kampanje "Fashion Fetish"..

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.