Karla Bruni opevala zabave sa Džegerom i Dubrovnik

Izvor: Kurir, 07.Mar.2013, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karla Bruni opevala zabave sa Džegerom i Dubrovnik

Karla peva o razuzdanim zabavama sa bivšim dečkom Mik Džegerom i konkretno o zabavi u kući Kita Ričardsa i njegove tadašnje devojke Anite Palenberg

Supruga bivšeg predsednika Francuske Karla Bruni u pesmi 'Chez Keith et Anita' koju je sama napisala, peva o Dubrovniku, zabavama sa bivšim dečkom Mik Džegerom i Kit Ričardsom.

Naime, Karla peva o razuzdanim zabavama sa bivšim dečkom Mik Džegerom i konkretno o zabavi u kući >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kita Ričardsa i njegove tadašnje devojke Anite Palenberg. Iako u pesmi pominje Dubrovnik, nije poznato da li su Bruni i Džeger ikad zajedno bili u Dubrovniku.

U politiku, u javnost, avanturu, na rubu Tange ili Dubrovnika, to su mesta gde možete, ali ja nisam tamo ne, ne, ne ja sam kod Kita i Anite - reči su pesme koju je napisala i otpevala Karla Bruni (45), supruga bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.