Izvor: B92, 16.Avg.2008, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karići prodali BK univerzitet

Beograd -- Ugovor o prodaji BK univerziteta potpisan još pre dva meseca, ali pare još nisu uplaćene na račun porodice Karić, piše Politika.

BK univerzitet više nije u vlasništvu braće Karić, tvrdi za Politiku izvor iz poznate pećke porodice. Naime, prvi privatni Univerzitet u Srbiji je poslednjih godinu i po dana bio u procesu vlasničke transformacije i nedavno je dobio novog vlasnika čije ime se, za sada, čuva u strogoj tajnosti zbog, kako tvrdi naš izvor, "nepoštovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << roka za prenos novca na račun osnivača BK univerziteta".

"Bogoljub je posle dugih pregovora u vezi sa prodajom visoko obrazovne institucije pre dva meseca dobio primamljivu ponudu od prijatelja, inače uspešnog biznismena sa Kipra, pa su vrlo brzo potpisali ugovor o kupoprodaji, ali novac još nije 'legao' na njegov račun", navodi izvor Politike.

Bez obzira na promenu vlasnika, cena studiranja na BK univerzitetu neće biti promenjena u školskoj 2008/09. godini, što je za Politiku potvrdio i Danijel Cvijetićanin, rektor Univerziteta "Braća Karić".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.