Karavan zimnice ovog vikenda na pijaci Blok 44

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 13:48

"Karavan zimnice" ovog vikenda na pijaci "Blok 44"

Ovog vikenda u subotu i nedelju, 23. i 24. oktobra od 08 do 16 sati na pijaci "Blok 44" biće održan "Karavan zimnice". 

Pijaca "Blok 44" biće kao i uvek  mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica, ali i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.

Organizacijom "Karavana zimnice" JKP "Gradske pijace" pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku i u lancu plasmana autentičnih domaćih proizvoda.

"Pijačni karavani na beogradskim pijacama", organizuju se od 2015. godine na centralno gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu Preduzeća, kako bi svi naši sugrađani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih  proizvoda na pijaci u svom komšiluku.

Ponesite cegere i 23. i 24. oktobra  od 08 do 16 sati posetite pijacu "Blok 44"! Ulaz slobodan!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Karavan zimnice na pijaci „Blok 44“, 23. i 24. oktobra 2021.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Okt.2021

Tokom vikenda, u subotu i nedelju, 23. i 24. oktobra 2021. od 8.00 do 16.00, na pijaci „Blok 44“ biće organizovan Karavan zimnice. Sajam na otvorenom, Karavan zimnice. organizuje JKP „Gradske pijace“, a predstaviće se poljoprivredni proizvođači sa svojom slatkom i slanom zimnicom, medom,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.