Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2020, 12:17

Karantin u dvorani "Obilićevo" ispunjava sve propisane standarde

BANJALUKA - Štab za vanredne situacije grada Banjaluke kategorički demantuje i u potpunosti odbacuje insinuacije o navodnim nehumanim uslovima gradskog karantina u sportskoj dvorani "Obilićevo".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štab za vanredne situacije odbacuje tvrdnje o lošim uslovima u banjalučkoj dvorani "Obilićevo"

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Apr.2020

U Štabu za vanredne situacije grada Banja Luka demantovali su u nedjelju 5. aprila navode o nehumanim uslovima karantina u Sportskoj dvorani  „Obilićevo“, te tvrde da ta sportska dvorana, kao jedan od četiri karantina u Banjoj Luci, u potpunosti ispunjava sve predviđene uslove. „U ovom objektu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

NEREALNI ZAHTEVI LJUDI IZ KARANTINA Ćućun: Hteli da im donesemo pečeno prase i alkohol

Izvor: Blic, 05.Apr.2020

Karantin u dvorani "Obilićevo" u koji su smeštene sve osobe koje dolaze iz inostranstva, ispunjava sve propisane standarde, tvrde iz Štaba za vanredne situacije grada Banjaluka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.